duminică, 16 noiembrie 2014

A sosit cu adevărat ZIUA!


   Astăzi este pentru România cea mai importantă zi din din ultimii 10 ani, ziua în care avem posibilitatea să scăpăm pentru totdeauna de sub regimul opresiv cu care așa-zișii reprezentanți ai dreptei, liderii defunctului Partid Democrat Liberal, au împins milioane de români sub limita sărăciei, au guvernat într-un mod total iresponsabil, și-au bătut joc de banii noștri sifonând tot ce s-a putut din fondurile publice, ne-au umilit și furat până și speranțele. Astăzi, exact acei miniștri ai Guvernului care a împrumutat România pentru încă 20 de ani, vin în fața noastră și ne cer să votăm un neamț despre ale cărui performanțe ne-am putut cu toții edifica în ultimele luni - de la povești cu adopții internaționale pe care nu a reușit să le lămurească nici până acum, trecând prin epopeea dobândirii celor 6 case și încheiind cu retrocedările abuzive din Sibiu, acest personaj nu este doar o rușine pentru orașul său, ci o rușine prin accederea sa în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale...
   Pe de altă parte avem de ales un prim ministru care în ultimii 2 ani a reparat majoritatea faptelor despre care v-am relatat mai sus și a luat toate măsurile care au dus la performanțele cu care ne mândrim în prezent. Guvernul Ponta are rezultate pe care niciun alt guvern nu le-a înregistrat în ultimii ani! Ca exemple: scăderea preţului pâinii, creşterea punctului de pensie şi a salariului minim de la 700 la 950 de lei, dar şi a numărului de contracte de muncă active, creșterea nivelului de absorbție a fondurilor europene de la 6% în 2011, la 50% în prezent, reîntregirea tuturor salariilor tăiate de Guvernul Boc, din care au făcut parte toți liderii PDL care acum îl susțin pe Iohannis, redeschiderea spitalelor închise de PDL, dublarea alocațiilor pentru copii... Mai mult, el este un familist convins, un bun creștin și un om cu un trecut lăudabil, ca om sport și șef al corpului de control al prim-ministrului de la o vârstă foarte fragedă. Tot acest parcurs reprezintă cartea de vizită a celui mai potrivit român pentru funcția supremă în stat!
Vă invit să mergeți cu toții la vot și să alegeți atât cu gândul la istoria noastră ca neam, cât și cu speranța într-un viitor frumos! Eu îi spun România Putenică... Iar pentru asta votez Președintele care Unește -Victor Ponta!!!