joi, 8 decembrie 2016

Și totuși, până unde se poate perpetua această infecție a percepției colective? Ne mai facem bine?Observ în ultimele ore o intensificare a mesajelor pro-Cioloș, alături de ultima sa "acțiune apolitică", prin care încearcă să joace rolul independentului bine intenționat care nu se vrea ales, dar îndeamnă românii să îi voteze argații împărțiți egal în taberele #PNL și #USR... 

Mi-e greață! O greață profundă izvorâtă din conștiința mea sătulă de impostori promovați pe cele mai înalte funcții în statul român.

Prieteni, dușmani, români din afara granițelor țării, înțelegeți măcar în cel de-al XII-lea ceas faptul că sunteți atrași într-o cursă dovedită, nimic mai mult decât un nou act al operațiunii prin care, în noiembrie 2014, ați sprijinit un alt incompetent pentru a ajunge să ocupe cea mai înaltă funcție în stat. Acum, conștienți de faptul că imaginea liberalilor s-a perimat serios din lipsă de lideri și din cauza legăturii evidente cu președintele, sforarii care au gândit această cacealma continuată au inventat un nou partid "Anti-Sistem".

Cum e posibil să fim atât de orbi la șireteniile lor?
Cum e posibil să ignorăm ceea ce este evident?

Dacian Cioloș nu a făcut decât să mimeze guvernarea României timp de un an, iar acum este scos în față și prezentat ca un Mesia doar pentru că a exprimat un set de bune intenții în celebra platformă #România100... Iar pentru a realiza faptul că acest scenariu a fost gândit de la bun început la comun, sincronizat între PNL și USR, nu trebuie decât să vedem mesajul atașat la clipul pe care "ne-candidatul alianței sale" l-a publicat astăzi. Acesta reunește sloganurile folosite separat de cele două partide, atât de bine încât nu poți să nu te întrebi dacă nu cumva a fost gândit de la bun început lucrul acesta.

GLUMA A ȚINUT DESTUL!

Avem, așadar, două partide care în mod normal ar trebui să se concureze reciproc, pentru că nu au anunțat vreo alianță, care susțin un om ce nu candidează, dar și-a făcut campanie în calitatea de om de stat, în evenimente decontate din banii statului, iar acum ne îndeamnă să îi votăm vasalii... Nu este asta cerșetorie mascată?

În tot acest timp, PSD a prezentat cel mai detaliat program de guvernare din ultimii 27 de ani, cu obiective asumate, cu termene și surse de finanțare pe care nimeni nu a reușit să le conteste. Avem și experiența ultimilor ani de guvernare, prin care am dovedit abilitățile necesare pentru a readuce România pe plus. Ceea ce PSD a reușit în 3 ani, tehnocrații au distrus în doar câteva luni de bâlâială administrativă. Nu v-a ajuns un an de stagnare? Încă vă mai lăsați manipulați de emoția artificială a unei tragedii folosite în scop electoral? Eu sper că nu.

Hai să lăsăm de-o parte ura față de simboluri și să judecăm cifre! Nu vă lăsați încă o dată folosiți la modul acesta pervers...