miercuri, 13 iulie 2016

Final NEAȘTEPTAT la... MIREASĂ PENTRU FIUL MEU!

   Nu... Nu este o eroare! Chiar avem de-a face cu o operațiune autentică de BULLSHIT POLITIC DÂMBOVIȚEAN, între cele două cuve pentru leșuri sau balamale universale ale circului de stat. Și cum e la mare modă privitul tâmp la emisiuni care nu fac decât să adâncească și mai mult conștiința populației în prostie și incultură, am apelat la acest artificiu comercial pentru a vă atrage un pic atenția asupra unui fapt demn de poveștile de adormit copiii...
Avem de-a face cu o VAPORIZARE A INTERESULUI NAȚIONAL!

- Dreapta fuzionează cu stînga.
- Cota unică fuzionează cu impozitarea suplimentară a marilor averi.
- Interesul național și apărarea românismului fuzionează cu ideea de ”mai multă Europă”.
- Artizanii anticorupției fuzionează cu partidul infractorilor.

Căldură mare, monșer!


Așadar, după o lungă perioadă dominată de agonia lipsei de identitate, de viziune sau obiective, PMP FUZIONEAZĂ CU UNPR... Astfel, cel care ne-a obișnuit până acum în postura de Godfather, se dovedește frecventabil și ca... ginerică, anunţând fuziunea într-un mod triumfal. Mireasa, pe de altă parte, cam nehotărâtă. Păi după ce a cochetat ani de zile cu PSD, a stat la masa PDL, a revenit la prima dragoste, pentru a negocia apoi cu PNL via Klaus Johannis, UNPR s-a dovedit a fi dama de consumaţie cea mai ieftină a politicii mioritice, acceptând un anume soi de concubinaj, renunţând până şi la identitate, doar ca să nu moară de inaniţie. Cu toate acestea, nici Băsescu şi nici sosia lui Oprea n-au lăsat impresia unui cuplu din cale-afară de fericit, singura socoteală luată ca punct de plecare fiind aceea că “puţin” adunat cu “şi mai puţin” ar însemna, în ecuaşia alegerilor parlamentare din toamnă, atingerea pragului electoral. Restul vorbăriei, despre aprobarea fuziunii cu vot unanim, cu congresele pereche şi altele asemenea, face parte din recuzită şi foloseşte numai la aruncatul cu praf în ochii credulilor. Un paravan care ar trebui să mascheze cât de cât decesul “interesului naţional”.

După expirarea celor câteva ore de breaking news, în care tot poporul a distribuit uimit știrea boombastincă, am văzut aseară și o intervenție a stăpânului de facto al izmenarilor politici, prin care încearcă să nege acordul pentru vaporizarea propriei invenții de controlat majoritățile în Parlament. Sincer, nici nu mă așteptam la altă poziție din partea marionetei, căci oricum nu mai contează.

Întrebarea care va rămâne în mintea mea este, totuși, una greu de lămurit... Vă las să vă gândiți la rândul vostru și aștept comentarii, poate reușim împreună să îi deslușim rezultatul: DACĂ BĂSE A AJUNS DIN NAȘ GINERICĂ, CINE O FI DAT BINECUVÂNTAREA PENTRU NOUA HĂHĂIALĂ ELECTORALĂ?