duminică, 30 noiembrie 2014

GENERAȚIEI MELE, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI


Ziua Naţională a României este ziua în care sărbătorim  Marea Unire a tuturor Românilor. Este o zi cu profunde semnificaţii istorice, dar şi un subiect care trebuie să ne dea de gândit şi să ne facă să privim cu încredere în viitor, dacă ştim să trăim prezentul aşa cum se cuvine.

Pacea, toleranţa şi armonia trebuie să ne caracterizeze pe toţi, iar deciziile noastre trebuie să fie în deplină concordanţă cu moştenirea lăsată nouă în urmă cu 93 de ani. Suntem primii care trebuie să dăm un exemplu de unitate , pentru că numai UNIȚI  putem fi un adevărat vector cu privire la soluţionarea problemelelor actuale şi putem scrie o nouă pagină de istorie, prin implicarea noastră mai activă în Societatea Civilă.

Datoria fiecăruia dintre noi este să luptăm pentru Unitatea, Suveranitatea, INDIVIZIBILITATEA şi Independenţa ROMÂNIEI şi să fim un real şi permanent sprijin pentru societatea românească, pentru continuitatea identității și tradițiilor noastre. Avem datoria să lăsăm urmaşilor noştri o moştenire de care să fie mândri!

LA MULȚI ANI ROMÂNIA, LA MULȚI ANI ROMÂNI DE PRETUTINDENI!