sâmbătă, 31 mai 2014

Gata de COLONIZARE

Anul de graţie 2014. Anul acesta se împlinesc 25 de ani, UN SFERT DE SECOL, de la ceea ce am fost cu toţii învăşaţi să numim Revoluţia din 1989... La nici o săptămână după rezultatele alegerilor pentru Parlamentul European, piaţa politicienilor români pare să se fi înpuţinat odată cu anunţarea renunţării la candidatura pentru Cotroceni a preşedintelui demisionar al PNL, Crin Antonescu. Acest gest vine să ne surprindă după ce acest politruc pupinbăsist a schimbat drumul european al liberalilor săi a doua zi după alegeri, trecănd cu căţel şi purcel în tabăra PPE, iar din postura sa de preşedinte interimar, a angrenat PNL într-un proces de fuziune cu PDL, partidul care i-a fost până nu demult, vehicul lui Traian Băsescu... Toate aceste mişcări lasă drum liber unui alt personaj dubios, în cursa pentru Preşedinţia României - Klaus Iohannis.


După ce a fost numit încă de la înscrierea sa în PNL, vicepreşedinte al acestui partid istoric, iar primăvara acetui an l-a găsit în postura de unic putător al ambiţiilor lui Crin Antonescu, odată cu ruperea USL sub pretextul că el şi numai el, Klaus ATOTPUTERNICUL, poate fi numit vice-prim ministru, iar orice altă desemnare în acelaşi timp cu acesta este INACCEPTABILĂ din punctul de vedere al PNL, ne găsim astăzi în postura de a accepta ideea că acest personaj cu o imagine atent construită poate ajunge candidat unic al dreptei pentru fotoliul de la Cotroceni...
Dar cine este acest IOHANNIS şi ce îl recomandă pe dumnealui ca un demn reprezentant al tuturor românilor cu bucurii pe dreapta?... 
Aflat la al patrulea mandat de primar al Sibiului, Klaus Werner Iohannis este membru al PNL din februarie 2013, fiind ales apoi, la Congresul partidului, prim-vicepreşedinte. În 2009, Iohannis a fost propus pentru postul de premier, Traian Băsescu preferându-l atunci pe consilierul BNR, Lucian Croitoru. ...S-a născut în 13 iunie 1959, la Sibiu, este căsătorit cu Carmen Iohannis, neavând copii. A absolvit, în 1983, Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii "Babeş Bolyai" din Cluj-Napoca, în următorii cinci ani fiind profesor la diferite şcoli şi licee din Sibiu. Din 1989 până în 1997, a fost profesor de fizică la Colegiul Naţional "Brukenthal" din Sibiu. Între 1997 şi 1999 a fost inspector şcolar general adjunct, iar între 1999 şi 2000 a fost inspector general. Klaus Iohannis este membru al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) încă de la înfiinţare, din 1990, iar în perioada 2001-2013 a fost preşedintele formaţiunii, demisionând din această funcţie după înscrierea în PNL, în februarie 2013. 

Iohannis a fost în relaţii bune cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL din 2004, iar în 2007, când Sibiul a fost Capitală Culturală Europeană, acestea au devenit şi mai strânse, în urma vizitelor repetate pe care şeful statului le-a făcut la Sibiu.

În ciuda imaginii bine construite, acest adevărat reprezentant al intereselor Germaniei în România a fost implicat în mai multecâteva scandaluri:
  • Potrivit presei, cea mai veche acuzaţie datează de pe vremea când acesta ocupa funcţia de inspector şcolar, nefiind concretizată în niciun fel, anume că actualul primar ar fi fost implicat în trafic de copii. Iohannis ar fi intermediat, pentru cetăţeni americani şi canadieni, mai multe adopţii de copii din judeţul Sibiu, despre care nu se mai ştie nimic.
  • Un alt scandal în care a apărut numele lui Iohannis este legat de faptul că acesta ar fi câştigat câteva case din centrul istoric al Sibiului pe baza unor documente false, locatarii acestora judecându-se timp de câţiva ani cu primarul.
  • În plus, primarul a fost anchetat de DNA, în 2009, pentru abuz în serviciu, pentru retrocedarea unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condiţiile, dosarele fiind din anul 2005.
  • În 2009, Agenţia Naţională de Integritate s-a autosesizat, în urma publicării unui articol într-un cotidian central, privind faptul că primarul Sibiului ar fi încălcat legea incompatibilităţii, prin ocuparea funcţiei de administrator, în 2003, la societatea Parcuri Industriale Sibiu - Şura Mică, în paralel cu cea de primar. Iohannis a atacat hotărârea în contencios administrativ şi a câştigat procesul, în 2010.
  • În 24 aprilie 2013, Agenţia Naţională de Integritate anunţa că a constatat că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se află din nou în incompatibilitate întrucât are şi calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 şi SC Pieţe SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale. În septembrie, Klaus Iohannis a câştigat procesul intentat ANI.
  • În timpul alegerilor locale din 2008, contracandidatul din partea PNŢCD Albin Marinescu a cerut ca FDGR să îşi retragă toate materialele electorale pentru că numele primarului Klaus Iohannis apărea scris cu litera "J", în loc de "I", aşa cum era trecut în cartea de identitate. După acest incident, primarul a început să folosească numele de "Iohannis", deşi susţine că numele său se scrie cu "J", însă a fost înregistrat greşit în actele de stare civilă din perioada comunistă.
Un singur amănunt ar mai rămâne pentru studiu, şi anume - legătura dintre interesele comune ale lui Traian Băsescu şi Angela Merkel, cancelar al Germaniei care l-a apărat pe demisul Băsescu de furia românilor şi pierderea mandatului cu un an în urmă. Sunt convins că presa adevărată, jurnaliştii cu talent şi vechime în domeniul investigaţiilor, ne vor prezenta în foarte scurt timp noi detalii despre Planul K al lui Băsescu - Salvarea cu orice preţ din faţa legii, chiar prin SACRIFICAREA UNEI ÎNTREGI GENERAŢII DE ROMÂNI + COLONIZAREA ROMÂNIEI.

Toate aceste informaţii care pot fi găsite şi pe alte site-uri româneşti de investigaţie, demonstrează faptul că proiectul Klaus Iohannis - candidatul IMACULAT al dreptei este încă o încercare a lui Traian Băsescu de a-şi asigura bunăstarea, continuitatea afacerilor dezvoltate în cele mai cenuşii domenii şi complicităţi, cât mai ales LIBERTATEA, impunând un alt personaj fabricat, care odată ajuns în fruntea ţării, să îi asigure lui şi sistemului clientelar imunitatea în faţa legilor ţării...