luni, 12 mai 2014

Candidatul PSD pentru Primăria Târgoviște, în CAMPANIE ELECTORALĂ

După cum ştiți deja cu toţii, primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, a fost condamnat, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, în procesul de corupţie privind achiziţia la preţuri supraevaluate a unor echipamente pentru locuri de joacă. Potrivit unor surse de încredere, ne aflăm la o zi diferență, de ultima pronunțare a instanței în acest caz, iar șansele sunt foarte mari ca la Târgoviște, anul acesta, să se desfășoare noi alegeri pentru funcția de primar.


Subiectul este vechi, știu... Însă noutatea abia acum o voi prezenta pe larg, legată de ECHIPA pe care Cristian Daniel Stan, președintele PSD Târgoviște - omul cu cele mai mari șanse pentru câștigarea acestor alegeri, a format-o în jurul său... Iar cel mai important aspect este suflul proaspăt pe care a reușit să îl insufle, atât prin recrutarea foarte multor tineri interesați de politică, cât mai ales prin implicarea lor în deciziile interne ale organizației. Vorba a mers repede printre târgovișteni și iată că ne aflăm astăzi, în plină campanie pentru Parlamentul European, când pe străzile Municipiului Târgoviște se aude și se citește mai mult numele STAN, decât cel al candidaților Alianței PSD-UNPR-PC, pentru care de altfel, întreaga echipă face campanie.
O echipă de peste 200 de activiști, mândri că sunt târgovișteni...

Duminică, 11 mai, ca în fiecare zi, Echipa lui Cristian Daniel STAN a făcut o nouă demonstrație de forță, luând Municipiul la picior și împărțind materiale informative cu privire la alegerile pentru Parlamentul European. Momentul amuzant al acțiunii a fost întâlnirea cu grupul PNL, condus de către Gabriel Cristache. În mijlocul Pieței DOI BRAZI, sau Bărăției, cum este mai nou denumită, un număr de maxim 10 liberali împărțeau materiale de culoare galben-albăstruie, când s-au trezit la propriu ÎNCONJURAȚI DE ARMATA ROȘIE!... :)


Nu știu cine s-a amuzat mai tare dintre cele două tabere, însă momentul a fost tratat cu diplomație, cei doi lideri strângând mâinile și urându-și reciproc succes...

Mărturisesc faptul că îi respect și eu pe liberali, până acolo unde încep să emită pretenții mai mari decât îi ține... ''doctrina''. Așa cum prezentam acum vreo două zile, aceștia stau bine cu TEORIA, însă la partea practică se pierd...

Pentru încheiere, aș dori să reamintesc tuturor liderilor implicați în această campanie electorală, că mai presus de atitudini, acuzații la adresa adversarilor și număr de afișe sau bannere din teren, românii așteaptă soluții pentru un trai mai bun, programe pentru recalificare, noi investiții producătoare de locuri de muncă, un sistem educațional performant și ''actual'', spitale cu personal înalt calificat și satisfăcut dpdv financiar, drumuri, canalizare, singuranța zilei de mâine... demnitate!

Într-o singură frază - Românii își doresc să nu se mai simtă CETĂȚENI EUROPENI DE MÂNA A DOUA, AȘA CUM PARTIDELE DE DREAPTA I-AU NUMIT ÎN ULTIMUL ''MANDAT EUROPEAN''!