miercuri, 21 mai 2014

"PROFEŢIA" de la Târgovişte

Luni, 19 mai, a avut loc la Târgovişte Mitingul de susţinere a candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC, eveniment care a reunit în sala mare a Casei Sindicatelor peste 1000 de membri şi susţinători. Implicarea serioasă a organizatorilor s-a concretizat într-un arsenal de meci: galerie, tobe, scandări. Un semnal că PSD Târgoviște s-a transformat în ultimii ani, schimbându-și fața de filială apatică și profund resemnată în eșecuri pe linie...


Au urcat pe scenă: Adrian Țuțuianu – președinte PSD Dâmbovița; Cristian Stan – președinte PSD Târgoviște; Marian Radu – președinte UNPR Dâmbovița; Georgică Dumitru – președinte PC Dâmbovița; Ioan Marinescu – vicepreședinte PSD și CJ Dâmbovița; parlamentarii PSD Leonardo Badea, Valentin Calcan, Ionuț Săvoiu, Zisu Stanciu, Carmen Moldovan, Radu Popa; Cătălin Olteanu – secretar de stat în Ministerul Economiei; membri ai conducerilor județene ale celor trei partide. Aparte de ei, 4 candidați aflați pe lista de europarlamentare: Claudia Gilia, Viorica Dăncilă, Damian Drăghici și Emilian Bărbulescu.


Dincolo de discursurile caracteristice unui asemenea eveniment, ceea ce a surprins întreaga audienţă a fost banner-ul instalat în spatele scenei, pe care au fost poziţionaţi 4 lideri PSD, având fiecare în spate o clădire... "emblematică". Preşedintele PSD Dâmboviţa + Adrian Țuțuianu, nu s-a putut abţine şi a făcut risipă de laude pentru filiala municipală: E cea mai bună campanie făcută de PSD în Târgoviște, în ultimii ani!

În cadrul discursului pe care l-a susținut la mitingul electoral de la Târgoviște, Adrian Țuțuianu și-a ocupat bună parte din vorbe cu laude la adresa Organizației PSD Târgoviște. Mulțumit din cale-afară de modul cum a defilat echipa în campania asta, șeful de la județ n-a făcut economie de aprecieri:
Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru activitatea de campanie electorală pe care ați făcut-o în ultima lună. Este cea mai bună campanie făcută de Partidul Social Democrat în Târgoviște în ultimii ani. Meritați felicitări și vă mulțumesc din tot sufletul. Constat cu mare bucurie că partidul are viață, organizația noastră din municipiul Târgoviște se consolidează pe zi ce trece, că, lângă oamenii care au pus bazele acestui partid, au venit foarte mulți tineri. Cred că pe jumătate din cei care sunt în sală eu, ca președinte, nu-i cunosc. Și e vina mea, nu vina voastră.Avem nevoie să fim mulți, avem nevoie să fim puternici. Și dumneavoastră, cei din Târgoviște, trebuie să fiți ceea ce trebuie, adică bastionul principal al Partidului Social Democrat în județul Dâmbovița. Mai avem să ne luăm câteva revanșe și le luăm împreună. (…) La Târgoviște, pentru prima dată, rețineți ce vă spun, pentru prima dată, cred că trebuie să faceți eforturi să obținem un scor de peste 50%. Îl putem face! (…) Ați fost echipa cea mai frumoasă pe care a avut-o partidul în această campanie.

În final, orice alte comentarii sunt de prisos, iar pentru cei mai curioşi dintre voi, vă îndemn să vă convingeţi despre activitatea organizaţiei PSD Târgovişte urmând acest LINK...Mai avem doar 3 zile până la votul pentru Parlamentul European.
Eu sper să votaţi pentru România Puternică în Europa, nu pentru Băsescu puternic în Romania şi românii umili la mâna lui...
Să auzim de bine!