miercuri, 23 aprilie 2014

Florin Popescu - BARONUL PMP, în ''excursie'' la DNA

Apar primele semne ale căderii unui imperiu mafiot: Florin Aurelian Popescu, Elena Udrea, Monica Macovei, Traian Băsescu.
Alăturarea celorlalte personaje din aceasta fotografie este pur întâmplătoare...?
Sau... cum ar spune domnul Mircea Diaconu într-un moment celebru alături de regretatul Toma Caragiu: NU AM GĂSIT ALTĂ RIMĂ...
Trădătorii de neam și țară trebuiesc pedepsiți aspru! Acestia reprezintă doar vârfurile unui lanț de profitori de pe urma naivității unor români care au crezut că în spatele declarațiilor populiste stau și soluții concrete pentru binele comun. Ce au realizat după? DEZASTRUL DINTRE ANII 2008 - 2012! Sute de mii de șomeri, milioane de familii aruncate în pragul sărăciei - al disperării, sute de mii de bugetari lăsați fără sporuri și ale căror salarii au fost tăiate cu 25% și multe alte fapte demne de renumele Băsescu&Co. În tot acest răstimp, clientela băsistă prospera de pe o zi pe alta - își umflau conturile din contracte cu statul pe lucrari inventate pe genunchi ca să doneze mai târziu din pradă, către partidul de suflet, pentru campania electorală - SUNĂ ACUZAȚIILE DNA.

Potrivit site-ului POLITICA BROAȘTEI, fostul baron PDL Dâmbovița, actual PMP, șef național de campanie al partidului doamnei Udrea, s-a prezentat la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat într-un dosar în care este cercetat pentru corupție. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, parlamentarul a fost chemat la DNA pentru a i se comunica că este pus sub învinuire. Sursele au precizat că Florin Popescu este suspectat că ar fi pretins bunuri pentru a le da alegătorilor, în scop electoral, în campania electorală din 2012.
Florin Popescu: Am fost citat telefonic. Voi da o declaraţie după ce ies de la audieri. Sunt la dispoziţia justiţiei, dacă am greşit, să plătesc!

Aș încheia cu câteva versuri pe care le-am postat eu încă din 2012, dar ale căror mesaj este încă, FOARTE ACTUAL:
Să nu dea Dumnezeu cel Sfânt
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoși să fiți, nu veți scăpa
Nici în mormânt!!!