luni, 18 august 2014

Dacă duminică ar avea loc alegeri prezidențiale, Victor Ponta ar spulbera "dreapta lui Băsescu"!

     Potrivit ultimului Sondaj CSCI dat publicității, Victor Ponta este foarte aproape de a deveni primul președinte al României, care nu a avut nici o legătură cu sistemul comunist dinaintea Revoluției din Decembrie 1989! Asta înseamnă tinerețe, dreptate, inspirație, la un om politic din noua eră... rezultând o susținere covârșitoare din partea românilor în cursa pentru ocuparea celei mai înalte funcții în stat.


     Am încheiat pentru totdeauna legăturile cu trecutul, obiceiurile dictatoriale continuate până în zilele noastre de către domnul Traian Băsescu. Începând cu această iarnă, pe 22.12.2014, România va scăpa pentru totdeauna de sub imperiul terorii, al post-comunismului dinastic, al statului mafiot - controlate de oameni pe care cu greu îi mai pot considera români! Se împlinesc 25 de ani de când România a dat semnalul decisiv de luptă împotriva abuzurilor, a cenzurii, a limitărilor de orice fel. Pe 22 decembrie, ultimul dictator din România va părăsi Palatul Cotroceni, lăsând loc pentru un adevărat președinte al tuturor românilor - Victor Ponta!!!


Cam acestea sunt datele problemei...

Metodologie şi eşantion
Ce? Populatia adulta, neinstitutionalizata folosind metoda CATI. Intrebari legate de intenția de vot și subiecte recente.
Esantion 1063 interviuri. Esantion multistadial cluster, cu selectia probabilistica a persoanelor. Esantionul a fost validat pe baza datelor INSSE 2011 si recensamantul populatiei 2002. Eroare tolerata 3%, la un nivel de probabilitate de 0.95.
Unde? National
Cand? 11-14 august 2014

VOT – Președinție (turul II)
Cu cine ati vota pentru functia de presedinte al Romaniei, daca in turul II ar ajunge urmatorii?
Victor Ponta - 58%
Klaus Johannis - 42%

Percepție învingător – Președinție
Indiferent de optiunea dvs de vot, cine credeti ca va ajunge  presedintele Romaniei dupa alegerile prezidentiale din noiembrie?
Victor Ponta - 70%
Klaus Johannis - 17%
Călin Popescu Tăriceanu - 4%
Altii (sub 3% fiecare) - 9%